Belépés / Regisztráció
E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció Belépés
ADATTÖRLÉS

Adatai törlését az info@proalbaregia.hu címre küldött üzenetben kérheti. A kérelmeket beérkezési sorrendben az adatkezelési szabályzatunknak megfelelően teljesítjük, melyről visszaigazolást küldünk az ön részére.

Adattörlés

Elérhetőségeink

Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

8000 Székesfehérvár, Irányi Dániel u. 4.

Telefon: 22/511-302, 22/511-323

Email: jog@proalbaregia.hu

web: lakaslicit.szekesfehervar.hu

Ingatlan figyelő
Iratkozzon fel ingatlan figyelő szolgáltatásunkra! Emailben automatikusan értesítjük a meghirdetésre kerülő kiadó ingatlanokról.

Jelentkezem a figyelőre
Figyelő szolgáltatás
Ha feliratkozik szolgáltatásunkra, emailben értesülhet az Önt érdeklő meghirdetésre kerülő kiadó bérlakásokról. Adja meg email címét, állítsa be a kívánt ingatlan jellemzőket, a „Mentés” gomb megnyomását követően az email címére kiküldött aktiváló linkre kattintva élesítheti szolgáltatásunkat. Ezek után automatikusan értesítjük az Önt érdeklő ingatlanokról.

Ha módosítani szeretné  a figyelő szolgáltatásunkra megadott ingatlan paramétereket, csak töltse ki újra az űrlapot. Amennyiben szeretné lemondani szolgáltatásunkat, a kiküldött email alján található leiratkozás funkcióval ezt megteheti.
E-mail cím *
Méret (m2):
Szobák száma:
Használati érték:
Övezeti besorolás:
* Nyilatkozom, hogy a Weboldal adatkezelési tájékoztatót megismertem.


* Hozzájárulok, hogy a Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. ingatlanfigyelő szolgáltatás során e-mailek küldése érdekében az e-mail címemet kezelje. 

Mégse Mentés