Belépés / Regisztráció
E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció Belépés
ADATTÖRLÉS

Adatai törlését az info@proalbaregia.hu címre küldött üzenetben kérheti. A kérelmeket beérkezési sorrendben az adatkezelési szabályzatunknak megfelelően teljesítjük, melyről visszaigazolást küldünk az ön részére.

Adattörlés

Elérhetőségeink

Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

8000 Székesfehérvár, Irányi Dániel u. 4.

Telefon: 22/511-302, 22/511-323

Email: jog@proalbaregia.hu

web: lakaslicit.szekesfehervar.hu

Ingatlan figyelő
Iratkozzon fel ingatlan figyelő szolgáltatásunkra! Emailben automatikusan értesítjük a meghirdetésre kerülő kiadó ingatlanokról.

Jelentkezem a figyelőre
Bemutatkozás

A Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. Székesfehérvár MJV Önkormányzatának 100 %-os tulajdonában lévő gazdasági társasága.

2009. januári alapítása óta cégünk tevékenységi köre fokozatosan bővül. Kezdetben, projektmenedzsment szervezetként az Európai Unió által támogatott önkormányzati beruházások és fejlesztések pályáztatásában, menedzselésében vettünk részt. Ma a Társaság egyik kiemelt feladata a székesfehérvári város-rehabilitációs programok előkészítése és azok teljes körű lebonyolítása.

2009. novemberétől újabb feladattal bővült a tevékenységünk. A belváros egyik legkiemelkedőbb műemléki épületének, az immár teljes fényében tündöklő Hiemer-Font-Caraffa épületegyüttes (www.hiemerhaz.hu) üzemeltetését is végezzük.

 2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az Önkormányzat nevében és megbízásából társaságunk végzi.

A mai kor igényeinek eleget téve hoztuk létre ezt az internetes felületet, mely lehetővé teszi, hogy a legszélesebb körben elérhetővé tegyük az Önkormányzati tulajdonú lakások piaci pályáztatását Székesfehérváron.

Legyen ez a honlap egy első találkozás, ismerjék meg a város nyújtotta lakásbérlési lehetőségeket.

Szívesen vesszük, ha véleményüket, észrevételeiket is megfogalmazzák, és eljuttatják nekünk!