Belépés / Regisztráció
E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció Belépés
Ingatlan figyelő
Iratkozzon fel ingatlan figyelő szolgáltatásunkra! Emailben automatikusan értesítjük a meghirdetésre kerülő kiadó ingatlanokról.

Jelentkezem a figyelőre
ADATTÖRLÉS

Adatai törlését az info@proalbaregia.hu címre küldött üzenetben kérheti. A kérelmeket beérkezési sorrendben az adatkezelési szabályzatunknak megfelelően teljesítjük, melyről visszaigazolást küldünk az ön részére.

Adattörlés

GY.I.K

Az oldal célja:

A lakaslicit.szekesfehervar.hu egy olyan ingatlanportál, melyen Székesfehérvár MJV Önkormányzatának tulajdonában lévő, piaci alapú bérbeadásra kijelöl ingatlanjainak bérbevételére lehet licitálni. Az Önkormányzat tulajdonában közel 2000 db lakás és nem lakás céljára szolgáló ingatlan áll. Ezek egy része piaci alapon bárki részére szabadon bérbe vehető. Az oldal célja, hogy a mai kor igényeinek megfelelő eszközökkel megkönnyítse a Székesfehérváron albérletet keresők lakáshoz jutását.

Kiket érdekelhet?

Ajánljuk ezt az oldalt mindazoknak, akik Székesfehérváron keresnek hosszútávra megbízható, megfelelő minőségű albérletet. A honlapon található, bérbeadásra ajánlott ingatlanok önkormányzati tulajdonú lakások. Ez a tény garancia a bérbeadó személyér.


Kérjük, regisztráció előtt olvassa el a Licitszabályzatot!